Electriciteit & meer...


Algemene elektriciteitswerken


Kork is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, klein en groot, residentieel of horeca en van renovatie tot nieuwbouw. Vanaf het ontwerpplan tot de volledig afgewerkte installatie wordt de klant zeer nauw betrokken bij elk detail. Op deze manier worden uw ideeën met onze vakkennis gecombineerd tot een hoogstaande elektrische installatie. Zo worden uw wensen werkelijkheid en weet u dat wij enkel met hoogkwalitatieve materialen werken.

Voor elk project werken wij de offerte zo gedetailleerd mogelijk uit (inclusief een technisch dossier en plannen) zodat wij uw installatie kunnen uitrusten met oog op de toekomst.

Audio & video integratie


Muziek zorgt voor ontspanning, plezier en het kan je stemming beïnvloeden. Kork levert u een hoogkwalitatieve audio- en video-integratie, die op maat samengesteld wordt. Of u nu een bedrijf uit de tertiaire of industriële sector heeft, of u heeft een hotel, cultureel centrum of vergaderzalen, we hebben voor ieder wat wils, zoals omroepsystemen en video distributie.

De gecentraliseerde audio en videoservers zorgen voor ultiem kijk- en luisterplezier. De draadloze technologie zorgt voor uw dagelijks comfort en gebruiksgemak.

U kan ons altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie over de integratie voor uw woning. Wij maken dan voor u een voorstel op maat.

Vantage domotica


Kork is een erkend Vantage installateur. Doordat Vantage al 20 jaar ervaring heeft, is het dé marktleider op gebied van domotica. Vantage streeft naar perfectie. Domotica is een logische evolutie in moderne elektriciteitswerken. Daarom biedt Kork u correct en vrijblijvend advies over potentiële domotica in uw woning of bedrijf.

De twee grootste voordelen van domotica zijn comfort (geïntegreerde bediening van alle systemen en toestellen in het gebouw) & veiligheid (beveiliging en waarschuwing bij inbraak en brand, videofoon, …). Zowel privéwoningen, kantoren en hotels zijn ideaal voor Vantage.


LAN Netwerken


Kork biedt gestructureerde LAN-netwerken voor residenties en bedrijven.

Waarvoor kan je een LAN-netwerk gebruiken?
Voor zowel een klassiek pc netwerk, voor camerabewaking, audio en/of videoverdeling ,…

Wat zijn de voordelen van een LAN-netwerk?

Een LAN-netwerk heeft een zeer hoge snelheid, is gedocumenteerd, onderhouden, geconfigureerd en is aangevuld met switches, acces points, routers, NAS-servers, …

Lichtstudies


Kork is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aangepaste lichtinstallaties, zowel binnen als buiten. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en noden, maar we moeten daarbij ook kijken naar de technische mogelijkheden.

Ook kijken wij naar de duurzaamheid en de kwaliteit van de lichtbronnen, maar vooral naar het energieverbruik ervan.

U kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij maken onze offertes zo compleet mogelijk, inclusief een materiaallijst die gerangschikt is per kamer. Ook zal je in de offerte afbeeldingen en de productdetails terugvinden.

Videofonie


Wil u graag weten wie er aanbelt voor u de deur open doet?
Dan is een videofoon- of een parlofoonsysteem iets voor u. Op deze manier kan u communiceren met diegene die aan uw poort of deur staat. Kan u even niet aan de parlofoon geraken? Geen probleem, dan schakelt het systeem door naar uw GSM, iPhone, tablet, …

U kan het systeem ook laten aanvullen met een toegangscontrole, bv door middel van badges, codes, vingerscan, …

Systeem Integrator


Bent u op zoek naar een goede systeem integrator?
Dan bent u bij Kork aan het goede adres.

Wij maken eerst een analyse van wat u nodig heeft. Daarna zoeken wij naar een evenwichtige oplossing die rekening houdt met uw wensen en noden, maar ook kijkt naar de technische mogelijkheden. Samen met u komen wij tot een passend ontwerp.